Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 juni 2017

D66 Ede blij met nieuwe burgemeester Verhulst

De fractie van D66 Ede is verheugd met de komst van René Verhulst naar Ede. De fractie is zeer te spreken over zijn profiel. Rene Verhulst is nu burgemeester van Goes en heeft daar veiligheid, openbare orde en internationale samenwerking in zijn portefeuille. Daarvoor was hij wethouder onderwijs in Utrecht en bestuurder bij de Universiteit van Amsterdam.
Fractievoorzitter Sina Salim: “Hij heeft veel ervaring in het onderwijs en heeft een internationaal profiel. Wij hopen dat we met hem de kenniseconomie van Ede kunnen versterken en goede samenwerking kunnen opbouwen, in de regio en over grenzen heen.” De fractie feliciteert René Verhulst en wenst hem van harte succes.

René Verhulst portretten.
Fotograaf: Johan vd Heijden
Johan van der Heijden Fotografie.