Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 19 september 2021

Fietsersbond Ede: De Do’s and Don’ts van de Edese fietsinfracstuctuur

Afgelopen week gingen een aantal D66 leden op pad met de Fietsersbond Ede. Doormiddel van een fietstocht door onder andere het centrum, Rietkampen, het binnenveld en Bennekom heeft de Fietsersbond Ede ons  bijgepraat over de ontwikkelingen op fietsgebied. Waar vinden goede ontwikkelingen plaats en waar is nog aandacht nodig? Dankzij de Fietsersbond is D66 Ede weer op scherp gezet wat betreft het belang van fietsen en fietsinfrastructuur in de openbare ruimte. Naast een informatieve fietstocht was het vooral ook een gezellige middag waar veel ruimte was om bij te praten.

Met deze opgefriste kennis kan D66 Ede zich actief in blijven zetten voor goede en veilige fietspaden en fietsverbindingen!